۱۳۹۱ آذر ۳, جمعه

آیا کتاب تثنیه از محمد پیامبر مسلمین میگوید؟ قسمت اول

چندی پیش  دوستی گرامی، که از پیروان اسلام میباشند،  آیاتی از کتاب تثنیه برایم قرائت کردند و ایشان مدعی بودند که این آیات، پیشگویی  عهد عتیق در مورد پیامبر اسلام "محمد" میباشد. و از یهودیان و مسیحیان میخواست با خواندن این آیات و این پیشگویی به رسالت محمد ایمان آورده  و اسلام را دین بر حق و مورد قبول قرار دهند.

در این رابطه جالب دانستم، به بررسی این ادعا در کتاب تثنیه بپردازیم.

در ابتدا آیات مذکور را در این قسمت برای عزیزان و حق جویان گرامی، نگارش میکنم:

یهوه خدایت نبی را از میان تو از برادرانت مثل من برای تو مبعوث خواهد گردانید او را بشنوید* موافق هر آنچه در حوریب در روز اجتماع و این آتش عظیم را دیگر نبینم مبادا بمیریم* و خداوند بمن گفت آنچه گفتند نیکو گفتند* نبی را برای ایشان از میان برادران ایشان مثل تو مبعوث خواهم کرد و کلام خود را به دهانش خواهم گذاشت و هر آنچه باو امر فرمایم بایشان خواهد گفت* و هر کسی که سخنان مرا که او باسم من گوید نشنود من از او مطالبه خوام کرد.          کتاب تثنیه عهد عتیق باب 18 آیات 15 ت 19

دوستان و حق جویان گرامی، همانطوری که همگان میدانند، مسلمین بر این باور دارند که دعوت "محمد" به عنوان یک پیامبر و نبی از طرف خداوند بوده و خدا طریق ارتباط با او را به وسیله فرشته ای بنام جبرئیل مهیا کرده است. و این جبرئیل بود که از طریق مکاشفه با او در ارتباط  بوده است.

هر انسان منطقی و با دانشی ( چه مسلمان و چه غیر مسلمان) میداند قبل از اینکه در مورد موضوعی نتیجه گیری کند باید در مورد آن موضوع تعمق و توجه کند.

مفسرین اسلامی ادعا میکنند که در کتاب مقدس آیات بسیار زیادی یافت میشود که در مورد "محمد" پیشگویی کرده است. و آنها مدعی هستند که هدف و منظور واقعی عهد وعده داده شده همان "محمد" پیامبر مسلمین میباشد. ایشان مدعی هستند که باید کتاب مقدس یهودیان و مسیحیان را از دیده گاه اسلام و توحید ایشان فهمید و گرنه به گمراهی میروید. یعنی باید کتاب مقدس را با عینک این دوستان بررسی کنیم.

برای همین آنها مدعی هستند که آیات مندرج در عهد عتیق مربوط به "محمد" میباشد.

از حق جویان گرامی و مسلمانان عزیز، اجازه میخواهم که آیات مذکور را بررسی کنیم و ببینم آیا آیات در مورد "محمد" پیامبر مسلمین میباشد یا خیر؟

چنانکه در بالا به آیات تثنیه باب 18 اشاره کردیم: میبینم که خداوند به موسی نبی چنین میگوید:
من نبی را برای ایشان از میان برادران ایشان مثل تو {یعنی موسی} مبعوث خواهم کرد و کلام خود را به دهانش خواهم گذاشت وهر آنچه را به او امر فرمایم به ایشان خواهد گفت.

برای همین مفسرین اسلامی بر این باور هستند که این آیات در مورد "محمد" گفته شده و نه کس دیگر.
حال برای اثبات اینکه بگویم این آیات در مورد "محمد" گفته نشده جالب است به خود قرآن مراجعه کنیم و ببینیم که قرآن در مورد سلسله نبوتهای انبیاء چه گفته است. خواهش میکنم به سوره عنکبوت آیه 27 مراجعه کنید:

آیه 27 میگوید:


وَوَهَبْنَا لَهُ إِسْحَاقَ وَيَعْقُوبَ وَجَعَلْنَا فِي ذُرِّيَّتِهِ النُّبُوَّةَ وَالْكِتَابَ وَآتَيْنَاهُ أَجْرَهُ فِي الدُّنْيَا وَإِنَّهُ فِي الْآخِرَةِ لَمِنَ الصَّالِحِينَ ﴿27﴾

 ترجمه:


و اسحاق و يعقوب را به او عطا كرديم و در ميان فرزندانش پيامبرى و كتاب قرار داديم و در دنيا پاداشش را به او بخشيديم و قطعا او در آخرت [نيز] از شايستگان خواهد بود (27)


چنانکه خود قرآن اذعان میکند سلسله نبوت نه از اسماعیل بلکه از اسحاق میآید: ( و ما اسحاق و یعقوب را به او عطا کردیم و در خانه اش مقام نبوت را و کتاب آسمانی را برقرار کردیم.

البته بعضی از مفسرین اسلامی همانند آقای یوسف علی سعی کردند که اسم ابراهیم را در این آیه به تفسیر خود اضافه کنند تا به متن ی دل خواه در آیه  برسند. اما اگر خوب به  آیه ی که در سوره عنکبوت آمده نگاه کنیم میبینم که کلمه "ابراهیم" اصلا در متن عربی آن نگارش نشده است، ولی این مفسر عزیز سعی کرده که در قرآن خودشان دست ببرد تا نتیجه مورد نظر را دریافت کند. بنابرین  اگر اسم ابراهیم به متن اضافه شود او و دیگر مفسرین اسلامی میتوانند مدعی شوند که اسماعیل هم فرزند ابراهیم بوده  پس در نتیجه "محمد" از نسل اسماعیل است واین آیه به محمد که از نسل اسماعیل است  متعلق میباشد. ولی حقیقت امر این است که در متن عربی قرآن نام ابراهیم یافت نمیشود. در ضمن از مسلمین که به محفوظ ماندن قرآن ادعا دارند و در مورد این موضوع بسیار تاکید میکنند، چنین انتظارنمیرود که برای اثبات گفته های خود با دست خود قرآن را مورد تغییر قرار دهند.

براساس همین تفکرات مسلمانان بر این باور هستند که  این آیات در مورد شخص "محمد" گفته شده است. حال اگر آیات را بطور درست مورد بررسی قرار دهیم، میتوانیم بر صحت این ادعا خط بطلان بکشیم.

خط بطلان کشیدن بخاطر این است که باید این را در نظر داشت کلمه{ برادران} در آیه اشاره به یهودیان است، چرا که موسی از قوم بنی اسرائیل بود و خطاب {از میان برادرانت} به طور حتم به قوم او یعنی یهود و یهودیان بوده است، و اگر عزیزان تمام باب مذکور را قرائت کنند متوجه این موضوع مهم خواهند شد و جای هیچ گونه شکی را برای خوانده نخواهد گذاشت.

 نکته دوم: میتوان منظور {برادران} را در قوم بنی اسرائیل جستجو کرد و نه اقوام غیر یهود. و حال چگونه اعراب که برای بنی اسرائیل بیگانه و دشمن بودند، خداوند از میان دشمنان آنها برایشان نبی ارسال کند؟

در ضمن اگر کتاب تثنیه را مطالعه کنیم متوجه میشویم که کلمه {برادران} به بنی اسرائیل خطاب میشود و نه به بیگانگان. در باب 17 کتاب تثنیه آیه 15. خدا به یهودیان میفرماید: از میان برادران خودت پادشاهی برای خویش انتخاب کن. به این آیه توجه کنید:

البته پادشاهیرا که یهوه خدایت برگزیند بر خود نصب نما یکی از برادرانت را بر خود پادشاه بساز و مرد بیگانه را که از برادرانت نباشد نمیتوانی بر خود مسلط نمائی.  کتاب تثنیه باب 17 آیه 15.

و این یک حقیقت تاریخی است که هرگز بنی اسرائیل برای خود از قوم غیر یهود پادشاهی برنگزید.

نکته سوم: اگر به کتاب پیدایش که یکی از کتب تورات میباشد و به باب 17 آیه 18 مراجعه کنیم، متوجه میشویم که همه انبیاء عهد عتیق از نسل اسحاق ابی یعقوب بودند.

در کتاب پیدایش زمانی که ابراهیم از خدای خویش خواست که فرزند او اسماعیل در نظرش زیست کند ، خدا در پاسخ و به درخواست ابراهیم چنین میفرماید:

و اما در خصوص اسماعیل ترا {ابراهیم} اجابت فرمودم اینک او را برکت داده بارور گردانم و او {اسماعیل} را بسیار کثیر گردانم دوازده رئیس از وی پیدید آیند و امتی عظیم از وی {اسماعیل} بوجود آورم* لکن عهد خود را با اسحق {اسحاق} استوار خواهم ساخت ....   کتاب پیدایش باب 17 آیات 20 و 21.

و این موضوع  نشان میدهد که  نبی از نسل اسماعیل  هرگز در آینده ظهور نخواهد کرد و یاید این موضوع منتفی تلقی شود،  چرا که طبق عهد خداوند، وعده به اسحق و یعقوب و فرزندان ایشان داده شده و نه کسی دیگر.
چیزی که سوره عنکبوت به آن اذعان میکند.


نکته چهارم:  بر اساس اسناد تاریخی و سنتی و منابع معتبر قدیمی، این مسیح عیسی است که کامل کننده این بخش ار کتاب تثنیه است و نه "محمد"
چرا که در آیه به این جملات بر میخوریم { از میان برادرانت } یعنی ای موسی آن شخص از طایف و قوم تو میباشد و اوهم همانند تو یک یهودی و یک اسرائیلی میباشد. خواهش میکنم به متن قدیمیتر از قرآن یعنی به کتاب غلاطیان توجه کنید:

لیکن چون زمان بکمال رسید خدا پسر خود را فرستاد که زن زائیده شد و زیر شریعت (شریعت موسی) متولد.
کتاب غلاطیان باب 4 آیه 4.

در قسمت دوم آیات کتاب تثنیه آمده:  هر آنچه به او امر فرمایم به ایشان خواهد گفت.

عزیزان و حق جویان گرامی، یبینم که این مسیح عیسی بود که نبوت کتاب تثنیه را به طور کامل انجام داد.
اگر به انجیل یوحنا باب 8 آیه  28 مراجعه کنیم میبینم که مسیح عیسی میگوید:

از خود کاری نمیکنم بلکه به آنچه پدرم مرا تعلیم داد تکلم میکنم.

انجیل یوحنا باب 8 آیه 28.

و باز در انجیل یوحنا باب 12 آیه 49 میخوانیم:

من از خود نگفتم بلکه پدری که مرا فرستاد به من فرمان داد که چه بگویم و به چه چیزی تکلم کنم.

طبق  گفته های مندرج در کتاب تثنیه میبینم که مسیح عیسی خود را هم مثل یک نبی به قوم نبی اسرائیل معرفی میکند، به این آیه توجه کنید:
 
لیکن میباید امروز و فردا و پس فردا راه رو زیرا که محالست نبی بیرون از اورشلیم کشته شد.

لوقا باب 13 آیه 33.

دوستان و حق جویان عزیز، مسیح عیسی  حین که  پسر خدا است طبق گفته های کتب مقدس، ( برای اطلاعات بیشتر در مورد پسر خدا بودن عیسی مسیح خواهش میکنم به مقاله منظور واژه (پسر خدا) در مسیحیت چیست؟  مراجعه کنید) و طبق اسناد معتبر عهد جدید او نبی خدا هم میباشد. چرا که او پیام آور پدر آسمانی بر روی زمین بود. و نه فقط نبی بلکه کاهن اعظم خواهش میکنم به این آیات توجه کنید:

زیرا واضح است که خداوند {عیسی} ما از سبط یهودا طلوع فرمود که موسی در حق آنسط از جهه کهانت هیچ نگفت* و نیز بیشتر مبین {معلوم} است از اینکه بمثال ملکیصدیق کاهنی بطور دیگر باید ظهور کرد* که بشریعت و احکام جسمی مبعوث نشود بلکه بقوت حیات غیرفانی* زیرا شهادت داده شد که تو{عیسی} تا بابد کاهن هستی بر رتبه ملکیصدیق.     عبرانیان باب 7 آیات 14 تا 17.

چنین که از آیات روشن میشود عیسی مسیح شفاعتی است برای مردم در حضور خدا. یکی دیگر از خصوصیات مسیح عیسی لقب {پادشاه} است، فرمانروایی بر مردم از جانب خدا، برای اطلاعات بیشتر در این مورد به کتاب مکاشفه باب 19 و 20.

در حقیقت نبی موعود دارای ویژگیهای مخصوص به خود را دارا است که دوستان مسلمان باید به آن اقرار کنند. "محمد" اینگونه ویژگی ها را در خود نداشت. در حقیقت ویژگیهای که در مسیح عیسی به ظهور رسید کسی که با خدا رو در رو سخن گفت و معجزات بسیاری انجام داد. محجزاتی که خود "محمد" به اذعان خودش این اعمال را انجام نداد.

برادر شما یوحنا


 

هیچ نظری موجود نیست: